Novotel

Profiteer van de meivakantie!

(her)ontdek België, Nederland en Luxemburg

Vanaf 99 99 EUR

De aanbieding is boekbaar van 1-4-18 tot en met 31-5-18

De aanbieding is geldig voor een verblijf tussen  1-4-18 en 31-5-18

Or  night(s)

ZOEKEN

De leukste maand van het jaar komt er weer aan: mei, de maand vol vrije dagen. Perfect om op pad te gaan met het gezin of vrienden en te genieten van het mooie weer. Ontdek de leukste bestemmingen van België, Nederland en Luxemburg!

☀️ Ga helemaal los op de snelste attracties van Walibi Belgium in Wavre, vlakbij Brussel
☀️ Loop langs én door de uniekste gebouwen van Rotterdam tijdens de Urban Trail. 
☀️ Dans op de populairste deuntjes van het moment op één van de vele Bevrijdingsfestivals, zoals die van Den Haag

Kortom: ga de deur uit en profiteer van de vrije dagen!

Boek nu uw verblijf en geniet van uw verblijf vanaf € 99.
Kinderen tot 16 jaar verblijven gratis.* 
De korting geldt op het “Beste tarief zonder voorwaarden”.**

Spendeer uw vrije dagen in...

 • Antwerpen, België

  Vanaf 99 99 EUR

  <br> <br> √ Shop till you drop in het hippe stadscentrum <br> √ Bezoek het MAS, het meest iconische museum van de stad, gewijd aan de haven <br> √ Neem een kijkje bij Comics Station Antwerp en maak kennis met vele bekende striphelden!

  LET'S GO
 • Brugge, België

  Vanaf 99 99 EUR

  <br> <br> √ Leer meer over chocolade in het Choco-Story, The Chocolate Museum <br> √ Beklim de Basiliek van het Heilig Bloed voor een magnifiek uitzicht <br> √ Maak een boottocht op de grachten van het "Venetië van het Noorden"

  LET'S GO
 • Maastricht, Netherlands
  Maastricht, Nederland

  Vanaf 99 99 EUR

  <br> <br> √ Bekijk de architectuur van de stad in een gezellige dorpssfeer <br> √ Vergeet niet "Selexyz Maastricht",te bezoeken, een oude kerk omgezet in een boekwinkel <br> √ Maak kennis met de lokale cultuur door de wijnroute te doen

  LET'S GO
 • Amsterdam, Nederland

  Vanaf 99 99 EUR

  <br> <br> √ Ontdek het stadscentrum dat moderniteit combineert (Kalverstraat) met traditie (Begijnhof) <br> √ Maak te voet of per fiets een romantische wandeling langs de grachten <br> √ Bezoek met kinderen dierentuin Artis en Science Center NEMO

  LET'S GO
 • Brussel, België

  Vanaf 99 99 EUR

  <br> <br> √ Geniet van frietjes of een wafel op de hoek van de Grote Markt <br> √ Bewonder de kunstcollectie in het Musée Fin-de-Siècle Museum <br> √ Fan van strips? Breng een bezoekje aan het Belgisch Stripmuseum

  LET'S GO
 • Luxemburg, Luxemburg

  Vanaf 99 99 EUR

  <br> <br> √ Dompel u onder in de rijke historie van de stad <br> √ Ga winkelen in de Rue des Capucins, de grootste winkelstraat van Luxemburg <br> √ Bewonder de kunstcollectie in het Musée d'Art Moderne Grand-Duc Jean (MUDAM)

  LET'S GO

Profiteer van de meivakantie!

Logies en ontbijt in het restaurant zijn gratis voor 2 kinderen onder 16 jaar die op de kamer van hun ouders of grootouders* verblijven en samen ontbijten.

Heeft u meer ruimte nodig voor uw gezin? Boek een tweede kamer voor uw kinderen voor de helft van de prijs van uw kamer.

* Bij deelnemende hotels, op basis van beschikbaarheid van het familie kamertype

** Op basis van beschikbaarheid. Deze aanbieding geldt niet voor de volgende bestemmingen: Bulgarije, de Verenigde Staten, Frans-Guyana, Zweden, Novotel Al-Anoud en Novotel Thalassa sea & spa

,

Or  night(s)

ZOEKEN

Or  night(s)

ZOEKEN